> geen nomaden meer







> datum: 01.02.2007
> locatie: Sanchez Street

Eindelijk hebben we de sleutel van ons nieuwe huis. De afgelopen weken hebben we als nomaden geleefd; van de ene stek naar de andere. We hebben nu heeeeeel veeeeeel ruimte alleen de spullen ontbreken nog. Ze zijn nog ergens onderweg op de oceaan, hopen we. Als alles goed gaat komt het schip over twee weken aan in de haven van Oakland, aan de overkant van de baai. We leven met de spullen die we hebben gekocht bij IKEA. Ondanks de beperkte middelen genieten we toch van het huis. Achter hebben we een leuk tuintje met mooie bloeiende struiken waar kolibries op af komen. Jan probeert ze nog op de foto te krijgen.

Gelukkig kunnen we hier een internet verbinding uit de lucht halen. Via Skype houden we contact met Nederland. Onze username is nellenkooi. Straks ook met life beelden. De moeder van Marc heeft zelfs al een webcam aangeschaft, dus we kunnen niet achterblijven.

Deze week zijn we ook op zoek geweest naar een cabrio. Als we door de stad gaan cruisen willen we natuurlijk wel goed gezien worden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een Volkswagen Cabrio: lekker compact, maar toch genoeg ruimte en het ziet er strak uit. Zondag hebben we ons eerste echte ritje gemaakt nadat we het MOMA (museum of modern art) hadden bezocht. We zijn de Twin Peaks opgereden. In Den Haag zouden ze het de twee tieten noemen. Vanaf deze twee stijle heuvels heb je een prachtig uitzicht over de stad, baai en Pacific.

Geen opmerkingen: