> veel te doen...


> datum: non stop
> locatie: San Francisco

Je kunt hier elke avond uitgaan als je daar de kracht voor hebt. Van een videobar (The Midnight Sun) met thema-avonden zoals 'Desperate Housewives', 'American Idol' en 'South Park', een loungebar met DJ (The Bar) tot een dancebar als SF Badlands waar het vanaf 22.00 uur al druk is op de dansvloer. Ook drags hebben hier een plek gevonden in bijvoorbeeld Trannyshack, en voor Latin party's moet je naar de Mission district.
Uitgaan begint hier al vroeg, en is volledig rookvrij. Heerlijk, dan heb je nog wat aan de volgende dag en kan je het uitgaanssetje nog een keer dragen.

Laatst hebben we met Jurriaan Teulings, redacteur van Winq (voor onze heterolezers: dit is het Nederlandse gaymagazine), gegeten bij AsiaSF. Hier kan je van heerlijke Aziatische gerechten genieten terwijl prachtige 'vrouwen' optredens verzorgen op de bar. We werden uitbundig bediend door de onlangs in Las Vegas verkozen Miss World Transgender. Volgens de eigenaar zijn nog niet alle transgender meiden volledig vrouw, en investeren ze het geld dat ze hier verdienen in plastische chirurgie en de allerlaatste metamorfose. In de maart-editie van de Winq kan je hier waarschijnlijk meer over lezen. En wat er nog meer te beleven is in de stad.

Naast de vele cafe's en maandelijks terugkerende danceparty's zijn er twee grote genre-evenementen in San Francisco:
Gay Pride (23 en 24 juni) met een kilometerslange optocht over Market Street (de grote centrale diagonaal door de stad) en de Folsom Street Fair (30 september), een groot straatfeest voor de stoere jongens en meiden.
Maar nu komen eerst de Happy Valentines (verjaardag van Marc) en Mardi Gras parties. Kortom we hoeven ons hier niet te vervelen.

Deze Gouwe Ouwe kunnen we jullie niet onthouden:
'San Francisco' van de Village People!

Geen opmerkingen: