> Gay Pride & Beachvolleyball











> datum: 03.08.2007
> locatie: Amsterdam, Keulen, 's Gravezande

Na twee weken zien we elkaar eindelijk weer in Nederland. De eerste week heeft Marc gebruikt voor werkafspraken. De echte vakantie begon met Gaypride weekend in Amsterdam. We konden bij Jack en Michel logeren in hun nieuwe appartement in Noord. Het was prachtig weer en iedereen was uitgelaten op straat en op het water.
We waren laat opgestaan op zaterdag waardoor we de leukste boten hebben gemist. Wel zagen we veel grappig uitgedoste mensen lopen. Aan de prinsengracht kwamen we meerdere vrouw Antjes tegen. We hebben verschillende feesten meegemaakt waarbij we veel bekenden hebben gezien. Ook onze vrienden uit San Francisco, Finn en Dave waren er.

Op zondag kwamen we er achter dat een achterwiel van de auto van Jan’s moeder, die we te leen hadden, was gestolen. Dit was een kleine domper op de feestvreugde.
Na een nieuw wiel te hebben opgehaald in Amstelveen zijn we op maandag doorgereden naar Tegelen. Hier konden we verblijven in het huis van de ouders van Marc. De dagen in Limburg hebben we gebruikt om bij te komen van het weekend in Amsterdam. We zijn tussendoor nog wel een dagje naar Keulen geweest.

Het volgende weekend stond in het teken van het beachvolleybaltoernooi van onze volleybalclub uit Delft. Na een zwaar weekend in Amsterdam dachten we dat we wel aan een ontwenningkuur toe zouden zijn. We hadden we ons ingeschreven onder de naam Rehab. In twee teams hebben we samen gespeeld met Robbert, Axel, Peter, Willem, Leen en Jan Willem. Het weer was fantastisch. De witte Aussiebum zwembroekjes waren gelukkig op tijd binnen en een groot succes op het strand. De meeste deelnemers van het toernooi sliepen in tenten op de camping. Gelukkig had Willem voor een upgrade gezorgd door ons samen met Robbert en hemzelf voor twee overnachtingen te booken in de trekkershut. Ondanks dat we het er erg naar onze zin hebben gehad is Willem toch nog op zoek weer een upgrade voor volgend jaar.

Geen opmerkingen: