> Birthday BBQ













> datum: 23.06.2007
> locatie: thuis

Op 22 juni was de verjaardag van Jan. De eerste keer buiten Nederland. s'Ochtends heeft hij een iPod gekregen, iets wat hij niet verwacht had aangezien hij zichzelf eerder al op een nieuwe camera had getrakteerd. 's Avond zijn we gezellig uit eten gegaan met Catherine en Marieke (vriendinnen uit Nederland, die bij ons op bezoek zijn) in een Italiaans restaurant in de buurt en hebben we nog wat gedronken in de Castro. En niet te laat op bed gegaan aangezien we de volgende dag een feestje hebben georganiseerd.

Welgeteld 1 foto (niet op de site) hebben we gemaakt tijdens de Birthday BBQ. Door de drukte is het erbij ingeschoten... Maar gelukkig hebben Marieke en Los nog foto's gemaakt.
We hadden alle mensen die we kennen uitgenodigd voor een barbecue. En aangezien het Pride Weekend is en 's avond iedereen naar een groot feest in de stad gaat, hebben we het op aanraden van anderen vroeg in de middag gepland. Waardoor iedereen nog tijd heeft om te douchen, groomen en de laatste beslissing te nemen over de outfit...
Er zijn zo'n dertig mensen langs geweest en iedereen had het erg naar z'n zin. Bijna al het eten en drinken is op gegaan, en vooral de Margarita's en Screw Drivers (Vodka/OJ (Orange Juice)) waren populair. Marc had de controle over de Weber Grill (hoort bij het huis) en we hebben onze vrienden kennis laten maken met de kip-saté met pindasaus, wat erg gewaardeerd werd.

Geen opmerkingen: