> Muir Woods en Sonoma










> datum: 24.11.2007
> locatie: Muir Woods/ Sonoma

Jolanda en Theo, de zus en zwager van Jan, kwamen ons deze maand bezoeken. Ze zijn een week gebleven. Opa en oma pasten op Bart, Laura en Monique in Almere. Tijdens hun verblijf was het prachtig weer. In het weekend zijn we er op uit getrokken. Eerst naar Muir Woods, een klein maar prachtig natuurpark net boven de Golden Gate waar de grootste bomen van de wereld, the California Redwood, staan. Deze indrukwekkende bomen groeien nog hoger dan de Sequioa's in Yosemite. Ze kunnen ruim 100 meter hoog worden omdat ze gebruik maken van de vaak aanwezige mist die hun voorziet van water.
Na Muir Woods zijn we doorgereden naar the Wine Country waar de wijnvelden in prachtige herfstkleuren stonden. In Sonoma hebben we verschillende Californische wijnen geproefd.

De rest van de week moesten Jan en Marc werken en zijn Theo en Jolanda er alleen op uitgetrokken. Een deel van de tijd hebben ze besteed aan shopping. Door de lage dollar koers is het erg aantrekkelijk om hier flink in te kopen. The Abercrombie & Fitch Store was populair. De kinderen hadden een lange lijst meegegeven wat ze allemaal wilden hebben van hun favoriete merk.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het was een fantastische week waarin we ontzettend veel van SF gezien hebben, van kust tot park en alle "toeristische" bezienswaardigheden. Een dagje shoppen hoort er dan ook een beetje bij. Jan en Marc nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij hebben GENOTEN!!

liefs Theo en Jolanda